Sky Real Estate

Full-Service Facility

Full-Service Facility

Management

Zorgeloos Facilitair Management
Zorgeloos Facilitair Management
Facilitair management kan een uitdaging zijn. Laat ons de werkdruk verlichten! Of het nu gaat om het managen van contracten, voorraadbeheer of het oplossen van problemen met het onderhoud, u kunt vertrouwen op onze know-how en ervaring. Wij beheren uw vastgoed op een professionele en efficiënte wijze, zodat u zich kunt focussen op uw core business.
  • Problemen worden opgelost voor ze ontstaan
Om op uw faciliteiten te kunnen blijven vertrouwen is preventief en correctief onderhoud cruciaal. We bieden een uitstekend multi-technisch en multi-service onderhoudspakket waarmee we u helpen uw facilitaire processen te verbeteren​
  • Uw faciliteiten voldoen aan alle eisen
We waarborgen dat uw faciliteiten te allen tijde voldoen aan de lokale gemeentelijke en nationale wet- en regelgeving.
  • ​Uw voorraad wordt efficiënt beheerd
Efficiënt voorraadbeheer is essentieel voor een soepele facilitaire dienstverlening. Professioneel inkoop- en voorraadbeheer zorgt ervoor dat problemen snel kunnen worden opgelost. Daarnaast is het makkelijker om het overzicht te houden op bijvoorbeeld bederfelijke waren of materiaal dat aan vervanging toe is.
  • U mist geen enkele inspectie
Met behulp van een Computerized Maintenance Management System (CMMS) organiseren en plannen we alles met betrekking tot het management van uw gebouw. Van onderhoud tot periodieke controles: U mist nooit meer een inspectie!
Besteed uw Facility Management uit aan Sky Real Estate
NL